Ποιοι είμαστε

Η ΤΑΛΑΝΤΟΝ είναι μια εταιρεία που αναλαμβάνει εκτέλεση έργων με δικό της προσωπικό (outsourcing) για λογαριασμό των πελατών της.

Οι βασικοί τομείς δραστηριοποίησης της εταιρείας αφορούν σε υπηρεσίες πωλήσεων, merchandising, έρευνας αγοράς και συμβουλευτικών δραστηριοτήτων σε τομείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο πιο σημαντικός μας στόχος είναι να επιτυγχάνουμε εξαιρετικά αποτελέσματα για τους πελάτες μας.
Επενδύουμε στους ανθρώπους μας και πιστεύουμε ότι η επιτυχία μας εξαρτάται από την ποιότητα των υπηρεσιών μας και την απόδοση του προσωπικού μας.

Μέσω συνεχούς εκπαίδευσης και ομαδικών δραστηριοτήτων η ΤΑΛΑΝΤΟΝ δίνει έμφαση στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των χαρακτηριστικών των ανθρώπων και δίνει σημασία στην επικοινωνία, την καλή συνεργασία και την αποτελεσματική εφαρμογή των έργων, των εργασιών και της δουλειάς γενικότερα.

Τι προσφέρουμε

Είμαστε υπερήφανοι να προσφέρουμε άμεσα αποτελέσματα μέσω ενεργών ικανοτήτων και σύγχρονων λύσεων και εργασιών που είναι άμεσα συνδεδεμένες με την καθημερινή ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

 

Γίνετε επιτυχημένοι, είναι εύκολο!

Δουλεύουμε για το κέρδος σας. Είμαστε διαρκώς σε στενή συνεργασία με τους πελάτες για την επίτευξη των στόχων τους και αύξηση των πωλήσεων. Οι μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα μας έχουν εμπιστευθεί.

Μαρτυρίες Πελατών
NextPrevious
 • Γνωρίζω την ΤΑΛΑΝΤΟΝ ΑΕ και τα στελέχη της από την συνεργασία που έχουμε στην Bacardi Hellas τα τελευταία 7 χρόνια, καθώς επίσης και από αντίστοιχες συνεργασίες στην SC JOHNSON και στην GrandMet / IDV (METAXA).
  Mπορώ ανεπιφύλακτα να πω ότι το επίπεδο συνεργασίας μας πάντα είναι εξαιρετικό, και χαρακτηρίζεται από, ιδιαίτερα υψηλά standards στην Υλοποίηση (execution) του εμπορικού μας πλάνου στο off trade σε επίπεδο outlet, Εμπιστοσύνη, Πάθος για διαρκή βελτίωση, βαθιά Γνώση του αντικειμένου και εξαιρετική Υποδομή υπηρεσιών από την πλευρά της ΤΑΛΑΝΤΟΝ.
  Εμείς όλοι εδώ στην Bacardi Hellas τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην συνέχεια – σε όλα τα επιχειρησιακά τους σχέδια και τις μελλοντικές προκλήσεις που έχουν μπροστά τους.

  - Γιάννης Ζαρκάδης, Διευθυντής Πωλήσεων, Bacardi Hellas (2013)

 • Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με την εταιρία ΤΑΛΑΝΤΟΝ την περίοδο 2006-2012 ως Γενικός Διευθυντής της εταιρίας ΤΣΑΚΙΡΗΣ.
  Η συνεργασία μας ήταν πολύ αποτελεσματική και η ΤΑΛΑΝΤΟΝ διαθέτει υψηλά επίπεδα επαγγελματισμού και αφοσίωσης.
  Οι τομείς συνεργασίας αφορούσαν στην ανάπτυξη πωλήσεων μικρών σημείων πώλησης (pre selling) και σε προγράμματα merchandising στις εθνικές αλυσίδες σούπερ μάρκετ πανελλαδικά, με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα για τη βελτίωση των μεριδίων αγοράς.

  - Άγγελος Ρόρρης, Γενικός Διευθυντής, ΤΣΑΚΙΡΗΣ (2012)

 • Θα ήθελα να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να ευχαριστήσω την ομάδα της ΤΑΛΑΝΤΟΝ για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που παρείχε για 3 χρόνια για την Danone Hellas.
  Η υποστήριξή σας συνέβαλε σημαντικά στο να φτάσει η Danone Hellas στην 3η θέση στην ελληνική αγορά γιαουρτιού, σε λιγότερο από 3 χρόνια!

  - Christoph Vavrik, Γενικός Διευθυντής, DANONE (2008)

 

Ενδεικτικό Πελατολόγιο

Our Clients